Samen aan de slag

Geïnspireerd (willen) worden is één, praktische handvatten en een directe doorkijk naar jouw/de dagelijkse praktijk zorgt voor (nog) meer impact. Met enige regelmaat wordt Bert ook gevraagd naar een moment om te sparren. Hij doet dit heel graag, mits het bijdraagt aan zijn missie: “Ieder kind mag zijn én kan worden” Een basis van waaruit we in gezamenlijkheid die stap verder kunnen maken.

‘Rondo’ is hiervoor als werkvorm ontwikkeld. Om naast met elkaar te sparren ook écht samen aan de slag te gaan. Rondo gaat verder dan inspireren, of zelfs sparren. Bespreekbaar maken van wat ingewikkeld is, uitdagen op vraagstukken, casuïstiek enz. komen aan bod tijdens een Rondo. Een tijdje geleden vroeg ik wat mensen om mij heen hoe zij mij zouden inzetten als ik een uur lang gratis beschikbaar zou zijn. Het antwoord van 85% was: met jou sparren. Bijvoorbeeld over beleid, over onderwijs, over jeugdhulp enz. Om dit op een manier te doen die verdergaat en impact te vergroten op de dagelijkse praktijk heb ik Rondo ontwikkeld. Nieuwsgierig en verwacht je dat dit jullie echt verder kan helpen?

Vul onderstaand contactformulier in met daarin de motivatie voor de Rondo, de aanwezigen en de plaats. “een goed verhaal vraagt om een goed verhaal.” Is er een match op visie en vraagstuk? Dan ontvang je een persoonlijke e-mail met daarin de mogelijkheid de Rondo direct in de agenda te boeken en de nodige overige gegevens aan te leveren. Vervolgens plannen we een voorbereidingsbijeenkomst, zodat de Rondo goed aansluit bij het vraagstuk en de wens.

Contactformulier Rondo
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Motivatie voor de Rondo, de aanwezigen en de plaats graag invullen *